en dag på jobbet...

Märklig känsla man kan få ibland.

Vissa dagar känns det som att man inte gör annat än jobbar som en tok, är och petar i en MASSA saker, far omkring än här än där... Finner till sin besvikelse att kaffet (Som man tydligen hällde upp för ett gäng timmar sedan) är KALLT. Hinner knappt titta på klockan, och ett tu tre så är det lunch.
MEN det finns ändå en känsla av att man inte får NÅNTING gjort alls...
När man nästa gång slår ett öga på klockan inser man att det är dags att resa sig och åka hem till resten av dagen som väntar i form av träningar, handling, matlagning etc... men men men.....
Och känslar klättrar än en gång inom en, lite lätt panik över att man tycker att man inte gjort annat än jobbat men ändå känner att man inte fått nånting gjort ALLS.
Till slut landar man i soffan hemma och tänker
- Vad hände?? Vad har jag gjort idag...?



Medans andra dagar är TOTALT tvärtemot!!

Man jobbar som en tok... är på tå... kan stryka punkt efter punkt... dricker sitt varma kaffe utan att släppa blicken från det man gör och ser efter ett tag på klockan... YAY! LUNCH!!!
Återgår sen till arbetet... fortsätter... med koncentration...fokus... och sen... när dagen är till ända... kommer känslan.. JÖSSES vad jag har fått mycket gjort idag....!!
SJUKT taggad reser man sig... och tar tag i resten av kvällen...

Grejen är att man i 9 fall av 10 har fått gjort lika mycket båda dagarna... fast känslan säger något annat....
Eller?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0