Tidsfördriv...

Satt och lästa lite om horpskop och vad mitt stjärntecken egentligen innebär.
Jag är en liten oskyldig jungfru... och den här texten finns att finna om mig... (har kortat ner den lite....)


POSITIVA EGENSKAPER:
Klok, analytisk, noggrann, anspråkslös, prydlig.

Jungfrun är det trägna och flitiga arbetets tecken.
Att aldrig hoppa på något obetänkt, att i stället alltid noggrant granska och kritisera och tänka igenom är kännetecknande för Jungfrun. Inte Trots all noggrannhet och omsorg med detaljer är hon den som ofta ångrar sig efteråt och tänker på alla andra "i stället". Det finns inget slarv hos Jungfrun, inget som är för smått för att hoppas över. Allt går med samma eftertänksamhet. Det kritiska sinnelaget gör att mycket som inte riktigt duger aldrig blir av, men när det kommer till handling är Jungfrun närmast outtröttlig. Jungfruattityden präglas av mycken tveksamhet. Hon säger ofta "Tänk dig för!" En Jungfru försöker hela tiden förbättra saker, se till att saker blir gjorda, och använder sin tid och energi på nyttiga saker. Jungfrur väntar sig inte något erkännande, det finns aldrig tid för några prisutdelningar, för Jungfrurna är redan upptagna med nästa uppgift. Men dessa idoga arbetare tenderar att ta på sig mer än de klarar av. Även om de inte vibrerar av nervös energi finns det en dynamo som snurrar med en miljon varv i minuten under Jungfrurnas tysta, reserverade yta. De är inte sociala av naturen och känner sig ofta obehagliga till mods i större sällskap, så Jungfrur är inga typiska festmänniskor. Dock kan de vara väldigt roliga.

I kärlek söker hon någon att se upp till, men också någon som accepterar henne som hon är. Hon är inte lättfångad och tittar kritiskt på den som uppvaktar.
Att väljas eller ratas är frågan för den som råkar förälska sig i henne.

Jungrun har en djupt rotad sensualitet. Utåt behåller de en cool och lugn fattning, men på insidan gömmer sig stora passionerande känslor. Jungrun är noga med val av partner. I en sexuell relation är de mycket omsorgsfulla och kontrollerande, de kan få sin partner att verkligen känna sig som den mest önskvärda personen i världen. De är perfektionister och hemlighetsfulla av naturen. En sexuell relation med en Jungfru är ingen bädd på roser, oftast taggar. Stor engagemang måste läggas på att ta fram den djupt begravda passionen, men då det lyckas kommer du bli högsta fokus i Jungfruns liv.

NEGATIVA EGENSKAPER:
Beskäftig, orolig, hyperkritisk, granntyckt, överdrivet konventionell, pedantisk

Jag passar bäst med
Stenbockar.
Det står bland annat så här om det:
Båda tecken är mycket rationella och båda har högt ställda förväntningar på sig själva och andra. Jungfrun älskar Stenbockens hängivenhet och intensitet, medan Stenbocken uppskattar Jungfruns intution och detaljsinne. Tillsammans skapar de ett stadgt förhållande med sann verklighetsuppfattning.

Det bästa med relationen är deras otroliga hängivenhet och tro på samma mål. Båda uppskattar trygghet och materiella ting och samarbetar väl för att uppnå målen, speciellt då målen omfattar gemensamma resurser. Deras ömsesidiga intressen skapar en mycket trevlig relation.

Kommentarer
Postat av: Bella

Det är du och Don Jonas :-D

2009-06-04 @ 19:08:57
URL: http://blogg.aftonbladet.se/bellizzen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0